Young Duurzame Leverancier organiseert interactieve en co-creatieve dag

Op 13 oktober organiseert Young Duurzame Leverancier voor en door de jongere leden tot 35 jaar een interactieve en co-creatieve dag genaamd:

‘YDL; hoop voor de Toekomst?’

locatie: Tivoli Utrecht

tijd: 09.00 – 17.30

YDL is een nieuw initiatief van, voor en georganiseerd door jongeren tot 35 jaar die werkzaam zijn bij leden van de Duurzame leverancier. Deze bijzondere dag is tevens de start van de ‘YDL’ het initiatief van en voor jongeren werkzaam bij de leden van Duurzame Leverancier dat elk kwartaal een bijeenkomst organiseert.

Tijdens deze dag zal er een interactief en co-creatief programma door de deelnemers worden doorlopen. De sprekers van de dag zijn aankomende hoopvolle talenten. Wij vinden het belangrijker dat men intrinsiek en duurzaam gemotiveerd is dan dat men voor een gevestigde naam komt.

‘YDL; hoop voor de Toekomst’ is een dag voor iedereen die eens wat verder wil nadenken over de belangen van ‘Duurzaamheid’ voor huidige maar vooral voor de toekomstige generaties. Wij geloven dat we daarvoor de jongere generaties actief moeten betrekken. Dat de jongeren meedenken, meedoen en/of het debat aan gaan hoe Duurzaamheid daadwerkelijk kan worden omgezet naar producten, processen of diensten die ertoe doen. Hiervoor zijn wij op zoek naar de ideeën en meningen van de jongere medewerkers van onze leden en studententen die ‘iets’ hebben met het onderwerp Duurzaamheid.

Voor meer informatie zie: https://www.youngduurzameleverancier.nl/

Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen aan Dick van Dorp: dick.vandorp@wur.nl