Workshops en informatieavonden Academie van Bouwkunst

Kennismakingsworkshop Architectuur
2-daagse kennismakingsworkshop voor geïnteresseerden in de masteropleiding Architectuur of de Voorbereidende cursus Architectuur. Verken het vakgebied en maak kennis met het ontwerponderwijs aan de Academie. Deelname is gratis.

27 februari
Kennismakingsworkshop Stedenbouw en Landschapsarchitectuur
Workshop voor bachelorstudenten die een masteropleiding Stedenbouw of Landschapsarchitectuur overwegen. Deelnemers werken aan een ontwerpopgave onder begeleiding van oud-studenten Marijke Bruinsma en Philomene van der Vliet. Deelname is gratis.

3 maart
Informatieavond masteropleidingen
Informatieavond (19.00-22.00 uur) voor geïnteresseerden in de masteropleidingen Architectuur, Stedenbouw en Landschapsarchitectuur. Na een welkomstwoord door Aart Oxenaar (directeur) volgt een introductie op het onderwijsprogramma door de opleidingshoofden. De studieadviseur en de praktijkcoördinator informeren je over de toelatingseisen en de beroepservaringsperiode. Toegang is gratis.

6 mei
Kennismakingsworkshop Stedenbouw en Landschapsarchitectuur
Kennismakingsworkshop voor bachelorstudenten die een masteropleiding Stedenbouw of Landschapsarchitectuur overwegen. Deelnemers werken aan een ontwerpopgave onder begeleiding van alumni van de Academie van Bouwkunst. Deelname is gratis.

Als je wilt meedoen aan een workshop, meld je dan aan bij Marjoleine Gadella.
marjoleine.gadella@ahk.nl.

Academie van Bouwkunst Amsterdam
Waterlooplein 211-213
1011 PG Amsterdam
tel 020-531 8218

http://www.academievanbouwkunst.nl/