Werk bij Donders en van der Heijden

Donders! & van der heiden is op zoek naar een enthousiaste collega, een kei die de door ons gemaakte beplantingsplannen uitwerkt in een klantvriendelijke en professionele presentatie.

Wij zijn Monique Donders en Pierre van der Heiden. Beiden al twintig jaar werkzaam in het vak en bekwaam op het gebied van tuininrichting. Vierenhalf jaar geleden besloten wij onze krachten te bundelen en vol overgave en enthousiasme te beginnen aan ons eigen ontwerpbureau: Donders! & van der heiden – Denkers in Tuinen.

Gesitueerd in Apeldoorn houden wij ons bezig met advisering, onderzoek, architectuur en ontwerpvraagstukken, variërend van klein- tot grootschalig niveau, waarbij 75% van onze opdrachtgevers particulieren zijn.

omschrijving:

Wij zoeken een collega uit het 3e of 4e jaar met passie voor tuinarchitectuur en de belangrijke rol die beplantingen daar in spelen. Je bent creatief, gedreven en flexibel inzetbaar en bezit daarnaast een goed ontwikkeld gevoel voor grafische presentaties.

Je werkt in principe vanuit huis, al kan er ook gebruik gemaakt worden van een werkplek binnen ons bedrijf. Je maakt in nauw overleg de presentaties van met name de beplantingsplannen naast ontwerppresentaties in de huisstijl van Donders! & van der heiden. Je functioneert zelfstandig, bent stressbestendig en kan goed met deadlines omgaan.

Je kunt lezen en schrijven met InDesign. Kennis van AutoCad, Photoshop en SketchUp is een pré.

Wat bieden wij: een uitstekende vergoeding voor de uitwerkingen/presentaties naast de gemaakte reiskosten.

Meer informatie over Donders! & van der heiden vinden jullie op de website: www.denkersintuinen.nl

Geïnteresseerd?

Mail je c.v. vóór 01 maart 2011 naar Monique op mailadres:

monique@denkersintuinen.nl

bellen kan ook op 06-14932465