VVA Carrièredag – “Op weg naar de Top”

Op 7 oktober 2011 organiseert Alumnivereniging VVA Larenstein in de aula van Hogeschool Van Hall Larenstein te Velp de VVA Carrièredag

De VVA Carrièredag is opengesteld voor zowel studenten als afgestudeerden, de VVA draagt aan elke carrière een steentje bij. Net als voorgaande jaren worden er rekening mee gehouden dat er 5-600 bezoekers zullen zijn. Tijdens de Carrièredag zullen bedrijven en instellingen uit het werkveld van de Velpse opleidingen van de Hogeschool (HBO) én Helicon(MBO) tussen 10.00 en 15.00 uur in de aula zich op de bedrijvenmarkt presenteren. De ruim 50 werkgevers nemen ruim 100 beschikbare vacatures mee.

Op weg naar de Top
Het thema was in eerste aanleg gebaseerd op de inspanningen van bergbeklimmers om een bergtop te bedwingen. Focus, trainen, discipline, teamgeest, doorzettingsvermogen zijn allemaal voorwaarden om een bergtop te bedwingen. Ronald Naar was gevraagd mee te doen aan deze dag. Na het overlijden van Naar is besloten het thema toch te behouden en inhoud te geven met een programma dat vooral ingaat op hoe je je persoonlijke ontwikkeling kan bevorderen om het beste uit jezelf te halen en jou top te bereiken.

Programma

10.00 uur tot 10.05 Welkomstwoord door VVA-voorzitter Yuri Wolf
10.05 uur tot 15.00 uur Registratie, Bedrijvenmarkt, Carrièrebus, Vacaturebank en VVA-lounge
11.30 uur tot 12.15 uur powersessie m.b.t. persoonlijke ontwikkeling door Marc Doomernik
12.15 uur tot 13.00 uur tweede powersessie
14.45 uur Prijsuitreiking Parachutesprong (alleen voor
geregisteerden)
15.00 uur tot 15.15 uur Eindwoord door Gerrit Jan van der Pol en prijsuitreiking ipad2-actie.
15.15 uur Netwerkborrel in Lokaal 0 mogelijk gemaakt door Eelderwoude.
17.00 uur einde programma

Registratie
Registreer je bij binnenkomst, alleen dan maak je kans op een parachutesprong (mogelijk gemaakt door Van der Tol). Het systeem kijkt meteen of er vaactures zijn die bij jou profiel passen.

Bedrijvenmarkt
Ruim 50 werkgevers presenteren zich op de bedrijvenmarkt. Maak kennis met hen, breid je netwerk uit en vergroot je kansen op een leuke stage of baan.

Carrièrebus
Een paar grote werkgevers hebben de krachten gebundeld in de Carrièrebus, een aanrader voor mensen die zich nog aan het oriënteren zijn.

Vacaturebank
Tijdens de Carrièredag is er een vacaturebank in de vorm van een prikbord met ruim 100 vacatures waardoor je doelgericht op zoek kunt gaan naar een interessante werkgever.

VVA-lounge
VVA-leden helpen de bezoekers bij hun carrière in de VVA-lounge.
Onder het genot van iets te drinken kun je hun kennis en ervaring benutten om richting te geven aan je carrièrepad.