Sollicitatietraining voor iedereen!

12 mei – Agrojobs biedt studenten en afgestudeerden een helpende hand op weg naar de top. Of het nu voor je eerste ‘echte’ baan is, of voor die volgende stap in je carrière, solliciteren is best een beetje lastig. Het is dan prettig om praktische handvatten te hebben waarmee je goed voor de dag komt.

De sollicitatietraining van Agrojobs behandelt het hele traject van zoekproces tot en met salarisonderhandelingen. Een goede sollicitatiebrief en een juiste CV is natuurlijk een vereiste. Maar hoe vind je de juiste vacature? Hoe schrijf je een goede brief? Hoe maak je een effectief CV? Waar moet je op letten bij solliciteren via internet? En als je dan uiteindelijk ‘op gesprek’ mag, begint het pas echt: wat zijn de do’s en don’ts? Hoe bereid je je voor? Hoe voer je het gesprek? Wat te doen bij tests en assessments? Tijdens de sollicitatietraining zullen al deze onderwerpen besproken worden.

De training is donderdag 12 mei as. van 14:00 uur – 17:00 uur, hogeschool Van Hall Larenstein in Velp. Deelname is gratis, je hoeft je alleen maar uiterlijk maandag 9 mei aan te melden (naam, telefoonnummer, e-mailadres en vakgebied) bij Agrojobs in Velp. Dit kan via 026-3695755 of via velp@agrojobs.nl Je kunt natuurlijk ook even binnenlopen in lokaal A003. Iedereen is van harte uitgenodigd!