Plein- en parkontwerp

Tweedejaars studenten maakten een ontwerp voor de buitenruimte van een voormalig kloostercomplex in Azelo, Hof van Twente. Het deed jaren dienst als asielzoekerscentrum en er lagen plannen om er een zorghotel van te maken. Bij de start van de opgave bleken deze plannen echter door de tijd ingehaald te zijn vanwege de huidige grote vraag naar opvangplekken. Studenten mochten kiezen of ze met de oude vraag doorgingen of de nieuwe. Dit leverde bijzonder verschillende plannen op.

Wouter ten Veen

Wouter ten Veen

Tom Eichler

Tom Eichler

Tom Eichler

Tom Eichler

Timo van den Boomen

Timo van den Boomen

Robert-Jan van der Linden - schetsen

Robert-Jan van der Linden – schetsen

Robert-Jan van der linden

Robert-Jan van der linden

Niek van Gelder - schetsen

Niek van Gelder – schetsen

Niek van Gelder

Niek van Gelder

Lars Verschuur

Lars Verschuur