OOR2012

Ontwerp voor een echte opdrachtgever

een recente en concrete locatie

Van 12 t/m 15 juni, OOR 2012, ontwerpspektakel in Eindhoven.

De Ontwerpsessies Openbare Ruimte georganiseerd door de vereniging Stadswerk  vinden dit jaar op een locatie  plaats waar alle studenten en professionals elkaar zullen ontmoeten in een zeer inspirerende omgeving.

In teams van vier of vijf ontwerpers o.a. stedenbouwer, landschapsarchitect, verkeersontwerper, planoloog, beeldend kunstenaar etc. ga je gedurende 4 dagen onderleiding van een professional die al enkele jaren ervaring heeft in ontwerpprocessen aan de slag met het ontwerpen van de opdracht in de groene corridor van stadspark Landelijk Strijp in de westflank van Eindhoven. 

De resultaten worden op de laatste dag door een jury beoordeeld en de resultaten worden breed in landelijke media gepubliceerd

 Zit je in het winnende team dan wint jouw team een stedentrip !

Voor studenten en professionals  inspirerende en leerzame dagen waarin je dicht bij de werkelijkheid werkt. Kennis maakt met een grote groep  collega’s  en mogelijke toekomstige opdrachtgevers.

De grote voordelen zijn: het werken aan een opgave van een echte opdrachtgever en het opdoen van een onvergetelijke werkervaring voor op je CV!

De sessies zijn op 12,13,14, en 15 juni

Surf naar www.stadswerk.nl/oor2012 voor meer informatie en meld je aan nu het nog kan.