Jaarcongres VVA-Larenstein 2016

‘Dutch Design, Delta Areas and Resources’

De Vereniging Van Afgestudeerden Larenstein is een vereniging die bestaat uit leden en relaties die bijdragen en gebruik kunnen maken van een groot netwerk in alle vakgebieden van de Hogeschool, zoals bijvoorbeeld dierhouderij, voedingsmiddelentechnologie en natuurbeheer, maar ook tuin- & landschapsinrichting.

Voor veel studenten is het nog ver van je bed, afgestudeerd zijn. Maar alvast vooruit kijken kan nooit kwaad. Daarnaast is het netwerken binnen de tuin- en landschapsarchitectuurwereld een goede stap voor het wegwijs worden binnen deze branche. Lid worden van de VVA kan nu al, dit is voor studenten gratis.

De VVA is opgericht om afgestudeerden te helpen bij het zoeken naar een geschikte baan. Ook vandaag de dag helpt de VVA haar leden bij het vinden van een geschikte baan of stageadres. Naast een uitgebreid netwerk, met goede contacten in het werkveld, is de VVA een actieve alumnivereniging die veel activiteiten organiseert.
Een van deze activiteiten is het Jaarcongres 2016 met als thema ‘Dutch Design, Delta Areas and Resources’

Op 19 april 2016 organiseert de Vereniging van Afgestudeerden Larenstein, in samenwerking met Hogeschool Van Hall Larenstein, een jaarcongres. Het congres start met een ontvangst om 9:30 uur. Na een plenair welkom wordt vervolgens in subzalen in vier verschillende rondes een twaalftal lezingen gegeven over inrichting en beheer van de Nederlandse buitenruimte en bos, natuur, landschappelijke en stedelijke ontwikkelingen. Inspirerende sprekers met ieder hun eigen visie op onze buitenruimte. De dag wordt om 16.00 uur afgesloten met een netwerkborrel.

De VVA nodigt alle belangstellenden, afgestudeerden en studenten uit te luisteren naar deze interessante lezingen op 19 april 2016 op Hogeschool Van Hall Larenstein te Velp.

Dutch Design is the natural beauty!

De kosten voor het jaarcongres bedragen:
– Leden van VVA-Larenstein en Aristaeus € 75,00 (excl. BTW)
– Docenten VHL/Helicon € 75,00 (excl. BTW)
– Niet leden alumi-verenigingen € 200,00 (excl. BTW)
– Studenten gratis (excl. lunch) wél graag inschrijven!

De VVA nodigt jullie allen van harte uit op het Jaarcongres 2016! Het inschrijfformulier en het gehele programma is te vinden op de website www.vva-larenstein.nl

De inschrijftermijn sluit op 5 april 2016!