Deelnemers symposium gezocht

Op 20 juni organiseert de Dutch School of Landscape architecture (DSL) i.s.m. de Internationale Architectuur Biennale Rotterdam (IABR) en TU Delft het symposium ‘Reflecting on Education of Landscape Architecture’ over het onderwijs in de landschapsarchitectuur. Het symposium vindt plaats tegen de achtergrond van de IABR tentoonstelling Urban by Nature met onder andere (inter)nationaal afstudeerwerk. Locatie is de Kunsthal in Rotterdam.
Vijf Nederlandse opleidingsinstituten voor landschapsarchitectuur reflecteren op hun programma in internationale context. Met als achtergrond het IABR-thema Urban by Nature en de opgaven van de toekomst, zoeken ze naar overlappingen, verschillen en tegenstellingen, en presenteren ze hun visie en ideeën over onderwijs. Sprekers zijn o.a. Dirk Sijmons, curator van de IABR en Daniela Colafranceschi, architect en Professor of Landscape Architecture aan de Università Mediterranea di Reggio Calabria in Italië.

T&L biedt studenten de mogelijkheid om het middagprogramma bij te wonen en in de ochtend de tentoonstelling van de Architectuur Biënnale te bezoeken. Geinteresseerd? Meldt je aan bij Adrian Noortman (adrian.noortman@wur.nl)

Verder lezen over het symposium
Verder lezen over de IABR