De noodzaak van ontwerpen

Veldverkenningen in de Nederlandse landschapsarchitectuur
www.noodzaakontwerp.nl

Een symposium over planstrategieën, waarbij de thema’s ‘Zelfredzaamheid’, ‘Nieuwe media’ en ‘Nieuw opdrachtgeverschap’ aan de orde komen, bedoeld voor zelfstandige, creatieve en ondernemende ontwerpers in het vakgebied van de Tuin- en Landschapsarchitectuur.

Tijdens het symposium zal het eerste exemplaar van de publicatie
“De noodzaak van ontwerpen – Een kijkje in de keuken van de hedendaagse Nederlandse Landschapsarchitectuur” aan een vertegenwoordiger van het vakgebied worden overhandigd.
Aan de publicatie hebben veel ontwerpbureaus en andere deskundigen een bijdrage geleverd.
Dit kijkje in de ontwerpkeuken is interessant voor zowel professionele tuin- en landschapsarchitecten/-ontwerpers als voor ontwerpstudenten.
Het boek, dat aansluit op het onderwerp en de thema’s van het symposium,
is tijdens het symposium tegen een gereduceerde prijs verkrijgbaar.

Wij nodigen u van harte uit om het symposium bij te wonen en na afloop onder het genot van een drankje en een hapje met elkaar wat na te praten.

Het vertrek van Johan Vlug, jarenlang als ontwerpdocent verbonden aan de opleiding Tuin- en Landschapsarchitectuur, vormt de aanleiding voor het symposium en de publicatie.
Johan beschouwt dit moment als een geschikte aanleiding om zijn officiële werkzaamheden aan Van Hall Larenstein af te ronden.

Informatie vindt u op de website: www.noodzaakontwerp.nl
 We verzoeken u, via de website te laten weten of wij op uw komst mogen rekenen. Dat kunt u doen tot 5 mei.