Crystal Palace Summerschool

De landschapstriënnale 2014 organiseert in samenwerking met haar partners van 26 t/m 29 augsutus een multidisciplinaire Summer School waar jij de toekomst van de Nederlandse glastuinbouw mee kunt helpen bepalen!

Het kassencomplex Bergerden ligt tussen Waterrijk, Landbouwland en Stadsrand. Het gebied is altijd vooruitstrevend geweest, maar nieuwe maatschappelijke ontwikkelingen roepen nieuwe vragen op zoals: hoe kan het kassencomplex van toegevoegde waarde zijn voor de stad en haar inwoners? En welke nieuwe businessmodellen horen daar dan bij?
Welke rol kan de glastuinbouw spelen in de trend van gezond en lokaal voedsel? Hoe kan er verder verduurzaamd worden? Welke koppelingen zijn er met omringende ontwikkelingen te maken? Hoe krijgt dit ruimtelijk vorm? En kan het gebied zich ontwikkelen tot een dynamische functionerende expo op het gebied van innovatief, duurzaam en
maatschappelijk ondernemen?

Kunnen jij en je team ons inspireren? De stichting Crystal Palace wordt graag geïnspireerd met innovatieve antwoorden op deze vragen, zodat ze zich ook in de toekomst kunnen blijven ontwikkelen.

Voor slechts €35,- ben je verzekerd van een interessante, creatieve en multidisciplinaire week. Tijdens de Summer School word je geadviseerd door de begeleidende professionals en zullen een aantal interessante sprekers nieuwe perspectieven schetsen. Je maaltijden worden verzorgd en deelnemers kunnen (gratis) overnachten op één van de bruispunten van de landschapstriënnale: Boerderij Breedelaar.

Vind jij het leuk om in een inspirerende en ontspannen setting midden in het studiegebied te komen tot creatieve en innovatie invalshoeken op dit thema? En wil je tegelijkertijd werken aan je CV, portfolio en netwerk? Meld je dan nu aan via http://landschapstriennale.nl/summerschool-kassengebied-bergenden/