Bollenactiviteit in Park Kinderkamp

Een groep derde jaars die de major “Management Buitenruimte” volgt op Van Hall-Larenstein in Velp is druk bezig met park Kinderkamp. Het park, dat gelegen is in Presikhaaf (Arnhem), kan volgens veel bewoners en professionals van meer betekenis zijn. Op dit moment wordt het park vooral gebruikt door hondenuitlaters.

De groep studenten is bezig het park levendiger te maken op de korte en lange termijn. Eind november is in kader van dit project een bollenactiviteit georganiseerd waarbij bollen werden geplant in het park. Dit is samen met een groep kinderen van de omliggende basischolen gedaan. Het doel van de activiteit is het park levendiger maken, zowel op de dag van de activiteit als van het voorjaar als de bollen op komen. Daarnaast is informatie ingewonnen bij kinderen en ouders over het gebruik van het park en hoe zij het park in de toekomst graag zien. De bollenmiddag is mede mogelijk gemaakt door bollengroothandel Lubbe Lisse en leerbedrijf Diagonaal.

Studenten: Lotte Broersma, Sander Crasborn, Marijke Hofstra, Robin Schatsbergen, Rik Schrijver, Abigail Wall, Tjeerd Warringa, Kirsten Welten, Leon Wiers met begeleiding door Frans van den Goorbergh